dijous, 21 de març del 2013

Signatures pel Lleure


Hem iniciat una petició mitjançant CHANGE.ORG
"Per un 3r Conveni del Lleure Educatiu i Sociocultural i un desenvolupament legislatiu del sector" i ens cal un cop de ma per fer-la arribar al màxim possible de gent.

Tens mig minut per signar-la ara mateix? Pots fer-ho aquí:
Considerem que la petició és important donat que, els treballadors i les treballadores del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya, estem reclamant a les patronals i les administracions que no es girin d'esquenes al sector i que no el deixin morir. La signatura del 3r Conveni del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya, garantirà la pervivència del sector si no es basa únicament en la pretensió patronal de renuncies sociolaborals, es per això que reclamem a les patronals que modifiquin els seus plantejaments immobilistes i acceptin negociar en condicions d'igualtat. El desenvolupament legislatiu per part de la Generalitat de Catalunya (Dep d'Ensenyament) envers el sector permetrà establir unes bases fermes sobre les quals poder créixer de forma estable, oferint qualitat educativa als usuaris i seguretat laboral als treballadors, a la vegada que es protegeix una eina cabdal de l'educació al nostre País.
Cada vegada que una persona signa, les patronals i l'administració reben un correu amb les demandes dels treballadors i treballadores del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya, i ens agradaria que ho rebessin moltíssimes vegades. Un cop hagueu signat podreu compartir la campanya amb els vostres seguidor a Twitter i Facebook.
Recorda, pots signar la petició fent clic aquí. Però també t'agrairíem que reenviessis aquesta informació a tots els teus contactes i els hi demanis que facin mateix.
Salut i gràcies per endavant per la teva col·laboració

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada